Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ποιοι είμαστε

H Neobeauty Cosmetics είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των διεθνών οίκων επαγγελματικών καλλυντικών για τα brands Arcaya, Lysedia, Individual Cosmetics και Neomist®. H Neobeauty Cosmetics, κατέχοντας εξειδίκευση στις αμπούλες ομορφιάς (υαλώδη φιαλίδια), διαθέτει προϊόντα με πολύ υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών, στην ανώτερη ποιοτικά μορφή τους. Με την χρήση κάθε αμπούλας ομορφιάς αυξάνεται εντυπωσιακά το βάθος διείσδυσης των δραστικών συστατικών, σε μεγαλύτερο ποσοστό συγκριτικά με τα προϊόντα σε μορφή κρέμας ή ορού. Οι ενεργοί παράγοντες φυσικής προέλευσης που περιέχονται στα προϊόντα, ενισχύουν το αποτέλεσμα των θεραπειών και αυξάνουν αισθητά την ταχύτητα απόκτησης του επιθυμητού αποτελέσματος.

Aποτέλεσμα:
Eπαγγελματική φροντίδα στο σπίτι σας με τη χρήση προηγμένων καλλυντικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών! Το προσωπικό πρωτόκολλο περιποίησης εντάσσεται στην καθημερινή φροντίδα, αφού γίνεται προσαρμογή της θεραπείας σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη από καταρτισμένους συνεργάτες φαρμακοποιούς και αισθητικούς. Ο πρωτοποριακός τρόπος εφαρμογής με τον ειδικό υποδοχέα (dropper applicator) καθιστά τη χρήση για τις αμπούλες ομορφιάς εύκολη, εξοικονομώντας σωστή ποσότητα, εξασφαλίζοντας την ενεργή δράση των συστατικών σε κάθε εφαρμογή. Η δύναμη της φύσης που «σφραγίζεται» μέσα στις αμπούλες ομορφιάς και τα επαγγελματικά προϊόντα αισθητικής, δίνει τη λύση στις ανάγκες και τις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας!

Τα προϊόντα των εταιρειών που εκπροσωπεί η Νeobeauty Cosmetics παράγονται κάτω από τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους και αποτελούν αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και μελέτης. Κάθε ένα από τα προϊόντα υπόσχεται ορατά αποτελέσματα, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας, την βελτίωση της όψης και την κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης.