Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Πολιτική Αποστολών

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα 

 Xρέωση αποστολής 4.50€.Αποστολές σε όλη την Κύπρο

Για δέμα αποστολής βάρους έως 2 κιλά (2kg) η αποστολή χρεώνεται 8€.


Αποστολή με αντικαταβολή

Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε ηλεκτρονικά χωρίς να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα ή να πρέπει να επισκεφτείτε την τράπεζα. Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας «ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ», μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στο διανομέα της εταιρίας μεταφορών. Η υπηρεσία αυτή χρεώνεται από τις εταιρείες courier, και υπάρχει μια επιβάρυνση 1€ για όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.

Αποστολές προϊόντων

Οι αποστολές των παραγγελιών για την περιοχή της Αθήνας, αλλά και για τους χερσαίους προορισμούς του δικτύου των συνεργαζόμενων με την Neobeauty εταιρειών courier (Γενική Ταχυδρομική,  Ελτα Πόρτα -Πόρτα), γίνονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Για όλους τους υπόλοιπους προορισμούς (νησιωτικούς, δυσπρόσιτες περιοχές) οι αποστολές γίνονται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα.  Αν, όμως, κάποιο από τα προϊόντα παροδικά δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, τότε ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 4-5 εργάσιμες μέρες. Στην περίπτωση αυτή θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας πάνω από 3 συνεχόμενες φορές, με υπαιτιότητα του πελάτη, η επόμενη παραγγελία του θα εξυπηρετηθεί μόνο αν ο πελάτης έχει επιλέξει τρόπο πληρωμής με τραπεζική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα.